Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.2°C
3 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C17.8°C
5 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
3 BF 63%
Γλυκά Νερά / Ούτε πτυχίο, ούτε άδεια είχε η «ψυχολόγος» της Καρολάιν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Ούτε πτυχίο, ούτε άδεια είχε η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Ο σύζυγος της 20χρονης στα Γλυκά Νερά
(INTIME NEWS/ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ)

Σε νομικές ενέργειες κατά της Ελένης Μυλωνοπούλου που σύμφωνα με καταγγελίες εμφανιζόταν ως «ψυχολόγος» στην Καρολάιν, την άτυχη 20χρονη που βρήκε βασανιστικό θάνατο από τους εισβολείς ληστές στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, θα προχωρήσει η Ένωση Ψυχολόγων.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά της Ελένης Μυλωνοπούλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 επισημαίνοντας ότι η εμφανιζόμενη ως «ψυχολόγος» στην 20χρονη δεν είχε ούτε πτυχίο και ούτε άδεια για να ασκεί το επάγγελμα του ψυχολόγου.

Η Βάσω Μπουκουβάλα επεσήμανε ότι η Ελένη Μυλωνοπούλου παραβίασε το επαγγελματικό απόρρητο δίνοντας συνεντεύξεις για το περιεχόμενο των συνομιλιών της που είχε με την Καρολάιν, κίνηση που διέσυρε το επάγγελμα και κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο ψυχολόγος μπορεί να πάει να ενημερώσει μόνο τον εισαγγελέα παραβιάζοντας το απόρρητο και αυτό σε δυο και μόνο περιπτώσεις όταν κινδυνεύει η ζωή του ίδιου του ατόμου ή το ίδιο άτομο απειλεί τη ζωή κάποιου άλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL