Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Γλυκά Νερά / Νέες αποκαλύψεις για τη ψυχολόγο της Καρολάιν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Νέες αποκαλύψεις για τη ψυχολόγο της Καρολάιν

Αστυνομία στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια στα Γλυκά Νερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την παρέμβαση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, ο οποίος καλεί τη ψυχολόγο να καταθέσει άμεσα το πτυχίο ΑΕΙ και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στον Σύλλογο, προειδοποιώντας την ότι «η αντιποίηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο», έρχεται στο φως της δημοσιότητας έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», στην οποία φέρεται να ανήκε κατά το παρελθόν η ψυχολόγος.

Στο έγγραφο με ημερομηνία 17 Απριλίου 2018, σημειώνεται πως έπειτα από έρευνα της εν λόγω αδελφότητας, αποδείχθηκε πως η «ψυχολόγος» είναι παντελώς άγνωστη στους Ιατρικούς Συλλόγους Ελλάδας και Ρουμανίας, προσθέτοντας πως είναι απόφοιτος ΤΕΙ με ειδίκευση μαίας. Τονίζεται επίσης ότι παρείχε ιατρικές συμβουλές όλων των ειδικοτήτων, ενώ στερείτο του δικαιώματος της ακριβούς και πλήρους γνώσεως των θεμάτων αυτών, γεγονός που, όπως αναφέρεται, την καθιστούσε επικίνδυνη.

Παράλληλα, γνωστοποιείται η αποβολή της από την αδελφότητα, καθώς, όπως σημειώνεται «παρέστησε ψευδώς σε όλους όσους συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της «Μεγάλης Στοάς» ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους. Επίσης, η συγκεκριμένη ψευδώς αναφέρει ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης ψευδώς αναφέρει ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος για την εκπλήρωση του αγροτικού της».

Ανακοίνωση
Ανακοίνωση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL