Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.8°C17.0°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
10.3°C14.5°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.1°C11.3°C
1 BF 66%
Εκτέλεση Καραϊβάζ / «Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα τη συγκεκριμένη στιγμή»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκτέλεση Καραϊβάζ / «Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα τη συγκεκριμένη στιγμή»

Βίντεο με τους δράστες της δολοφονίας του Καραϊβάζ
(SCREENSHO/YOUTUBE.COM)

Η σπουδή των εκτελεστών του Γιώργου Καραϊβάζ να τον δολοφονήσουν μέρα μεσημέρι και παρουσία μαρτύρων, σημαίνει ότι ήθελαν τη συγκεκριμένη στιγμή να του κλείσουν το στόμα γιατί ίσως να έβγαζε κάποιο δημοσίευμα ή ίσως να μιλούσε για κάτι, εκτιμά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής εκτιμά ακόμα ότι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου θα πρέπει να είχαν προσπαθήσει ξανά να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου αλλά δεν τα κατάφεραν ενώ επεσήμανε ότι είναι σίγουρα άτομα τα οποία έχουν ξανασκοτώσει άνθρωπο.

Ο ποινικολόγος Θεόδωρος Μαντάς, συμφώνησε με την εκτίμηση του έμπειρου αστυνομικού και επεσήμανε ότι το χτύπημά τους μέρα μεσημέρι και με αυτόπτες μάρτυρες εκτός από βιασύνη δείχνει και ότι ήταν και ένα μήνυμα που θέλουν να περάσουν στην κοινωνία πως όποιος ενοχλεί θα εξαφανιστεί, επισημαίνοντας ότι οι σφαίρες στην καρδιά του Γιώργου Καραϊβάζ ήταν σφαίρες στην καρδιά της ελευθερίας του Τύπου.

Ο έμπειρος ποινικολόγος επεσήμανε ακόμα ότι ο τρόπος δράσης των εκτελεστών του συμβολαίου θανάτου του δημοσιογράφου έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με τα συμβόλαια θανάτου κατά ηχηρών ονομάτων της νύχτας ανάμεσά τους και  πρώην αστυνομικού. Συμβόλαια θανάτου που ο Γιώργος Καραϊβάζ ερευνούσε δημοσιογραφικά.

Ο Θεόδωρος Μαντάς εξέφρασε μάλιστα την ανησυχία μήπως η δολοφονία του Γιώργυο Καραϊβάζ προστεθεί στον ανησυχητικά μεγάλο αριθμό των ανεξιχνίαστων δολοφονιών αυτού του είδους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL