Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.2°C17.9°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.8°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C17.0°C
1 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.2°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
0 BF 72%
Εκτέλεση Καραϊβάζ / Νέο βίντεο με τους δράστες λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκτέλεση Καραϊβάζ / Νέο βίντεο με τους δράστες λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

Βίντεο με τους δράστες της δολοφονίας του Καραϊβάζ
(SCREENSHO/YOUTUBE.COM)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ λίγα μόλις λεπτά μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί λίγα λεπτά μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου και απεικονίζει τους δύο δράστες πάνω στο δίκυκλο να αναπτύσσουν ταχύτητα και να φεύγουν μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Open Beyond, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει εντοπίσει πάνω από 100 βίντεο και έχει χαρτογραφήσει τη διαδρομή της διαφυγής των δύο εκτελεστών από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ ετοιμαζόταν να καταθέσει σε σχέση με την υπόθεση της «τράπεζας της νύχτας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha ο Γιώργος Καραϊβάζ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την «τράπεζα της νύχτας», επικεφαλής της οποίας φερόταν ότι είναι ο επίσης δολοφονημένος, Δημήτρης Μάλαμας.

Μάλιστα, για την εν λόγω υπόθεση, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται και αστυνομικοί, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει αρκετά ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του bloko.gr, και επρόκειτο να ξανακαταθέσει τις επόμενες εβδομάδες.

Οι αρχές προσπαθούν να διακριβώσουν εάν σχετίζονται η δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ με την υπόθεση της «τράπεζα της νύχτας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL