Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Κίμωλος / Το πρώτο covid free νησί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κίμωλος / Το πρώτο covid free νησί

Κίμωλος κυκλάδες
( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΟΣ )

Η όμορφη και φιλόξενη Κίμωλος είναι επισήμως το πρώτο covid free νησί στις Κυκλάδες. Από χθες και οι 624 κάτοικοι του νήσιού έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις των εμβολίων.

Το ευχάριστο νέο έγινε γνωστό από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μήλου, Κωνσταντίνου Μακρή, ο οποίος ενημέρωσε ότι  «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία εντός 2 ημερών και ο επαναληπτικός εμβολιασμός των κατοίκων της Κιμώλου. Το σύνολο των εμβολιασθέντων ανέρχεται στα 624 άτομα, χωρίς να έχει υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η Κίμωλος πλέον χαρακτηρίζεται ως το πρώτο Covid-free νησί στις Κυκλάδες».

Η πρώτη δόση του εμβολιασμού στους κατοίκους έγινε στις 21 Μαρτίου. Η Κίμωλος κέρδισε με διαφορά στήθους την Θηρασιά στην οποία αναμένεται κι εκεί οι κάτοικοι να ολοκληρώσουν στις επόμενες μέρες τη δεύτερη δόση των εμβολίων.

Σύμφωνα με το naxospress.gr στόχος όλων ήταν να θωρακιστούν οι κάτοικοι των νησιών απέναντι στην πανδημία και ως εκ τούτου, τα Covid- free νησιά να προσελκύσουν το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό τουριστών εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Ραντεβού στην Κίμωλο λοιπόν και καλή ανοσία στους κατοίκους του όμορφου νησιού.

Κίμωλος
naxospress.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL