Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.3°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.8°C14.6°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
16.0°C16.0°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C19.1°C
3 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.6°C15.7°C
2 BF 69%
Ερυθρός Σταυρός / Μυστήριο με το θάνατο διασωληνωμένου εκτός ΜΕΘ - Εξετάζεται εγκληματική ενέργεια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ερυθρός Σταυρός / Μυστήριο με το θάνατο διασωληνωμένου εκτός ΜΕΘ - Εξετάζεται εγκληματική ενέργεια

Ερυθρός Σταυρός
(Eurokinissi)

Πολύ σοβαρά ερωτήματα που ζητούν επειγόντως απαντήσεις έχουν προκύψει από τον θάνατο διασωληνωμένου ασθενούς εκτός ΜΕΘ στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο 76χρονος βρέθηκε νεκρός όταν το μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν λειτούργησε και το εφεδρικό σύστημα με την μπαταρία. Ο ασθενής με κορωνοϊό ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε βελτίωση.  

Η αστυνομία και το νοσοκομείο προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε η διπλή τεχνική βλάβη με πληροφορίες να αναφέρουν ότι εξετάζεται η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι γιατροί του νοσοκομείου, οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό, πήγαν χθες το βράδυ στον θάλαμο που νοσηλευόταν ο 76χρονος καθώς σφύριζε το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης και τον βρήκαν νεκρό. Σύμφωνα με την καταγγελία οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης είχε αποσυνδεθεί.

Επειδή στον θάλαμο νοσηλευόταν ακόμη ένας άνδρας 58 ετών, εξετάζεται η εκδοχή να σχετίζεται με το περιστατικό. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια Αθηνών για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL