Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
Μένιος Φουρθιώτης / Ένταλμα σύλληψης σε Πολάκη, Βαξεβάνη και αστυνομικούς που αποκάλυψαν ότι έχει φρουρά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μένιος Φουρθιώτης / Ένταλμα σύλληψης σε Πολάκη, Βαξεβάνη και αστυνομικούς που αποκάλυψαν ότι έχει φρουρά

Μένιος Φουρθιώτης
documentonews.gr

Μήνυση στον Παύλο Πολάκη έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης ζητώντας μάλιστα την αυτόφωρη σύλληψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προανακριτική σε βάρος του γιατί σχολίασε την φύλαξή του από 14 αστυνομικούς και της παραχώρησης από την αστυνομία θωρακισμένου αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις του που διάλεξε ο ίδιος.

Ο παρουσιαστής βέβαια δεν περιορίστηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κινήθηκε νομικά και κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη και πολλούς αστυνομικούς που αποκάλυψαν το φιάσκο με τη φύλαξή του.

«Χειμαρρώδης» ήταν ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του με την οποία σχολιάζει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, την μήνυση που «έφαγε» από τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Μ.Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μ.Καραμαλάκη αφενός ότι «τη διεύθυνση μου στο Μοσχάτο την ξέρετε, εδώ είμαι» και αφετέρου ζητά να μάθει γιατί «εγώ ως πρώην υπουργός και νυν βουλευτής (που έχω δεχτεί απειλές και επίθεση με μολότοφ στο σπίτι μου) δεν έχει η ασφάλειά μου υπηρεσιακό αυτοκίνητο και έχει ο ατζέντης μοντέλων μαζί με 14 αστυνομικούς;»

https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/1852439208246259

«Είμαι καταζητούμενος μετά από μήνυση Μ. Φθουριώτη. Δεν είναι αστείο, είναι κατάντια»

Στο μεταξύ, αυτή τη στιγμή καταζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης. «Όχι δεν είναι αστείο, είναι κατάντια» σχολίασε στο twitter o ίδιος.

«Την προσοχή σας. Είμαι καταζητούμενος μετά από μήνυση Μ. Φθουριώτη. Μήνυση κατέθεσε και εναντίον Πολάκη και συνδικαλιστών αστυνομικών. Όχι δεν είναι αστείο, είναι κατάντια. Ο Φουρθιωτης διατείνεται πως έχει διασυνδέσεις σε κυβέρνηση και ΕΛΑΣ. Και το αποδεικνύει με τη φύλαξή του».

https://twitter.com/KostasVaxevanis/status/1377184093884977155

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL