Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.6°C23.1°C
1 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 86%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.5°C22.0°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
23.2°C28.3°C
5 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C19.1°C
2 BF 88%
Νίκος Μπελαβίλας / Μεταπτυχιακός φοιτητής του ΕΜΠ ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νίκος Μπελαβίλας / Μεταπτυχιακός φοιτητής του ΕΜΠ ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Φοιτητής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Πολεοδομία-Χωροταξία» της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, είναι ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη.

Ο Νίκος Μπελαβίλας, καθηγητής Αρχιτεκτονικής και επικεφαλής της δημοτικής παράτασης «Πειραιάς για Όλους» με ανάρτησή του αναφέρεται στον μεταπτυχιακό φοιτητή Α.Μ και επισημαίνει: «Είμαστε οργισμένοι με την επαναλαμβανόμενη βεντέτα πάνοπλων ένστολων εναντίον των νέων ανθρώπων σε κάθε πλατεία της χώρας. Και χωρίς δεύτερη κουβέντα, στεκόμαστε δίπλα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες μας».

Ο μεταπτυχιακός φοιτητής αφού ξυλοκοπήθηκε άγρια στοχοποιήθηκε από Μαξίμου και Πειραιώς για τα πολιτικά του φρονήματα ενώ με εντολή Μητσοτάκη δόθηκε από βουλευτές το ονοματεπώνυμό του στη δημοσιότητα.

Παράλληλα με ασφαλίτικες μεθόδους προσπάθησαν να τον ενοχοποιήσουν υποστηρίζοντας ότι είχε προσπαθήσει να αφαιρέσει το όπλο αστυνομικού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μπελαβίλα

«Οπλισμένοι κρανοφόροι χτυπούν αλύπητα έναν νεαρό στην πλατεία Νέας Σμύρνης την Κυριακή το μεσημέρι. Είναι ο φοιτητής μας Α.Μ. του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Πολεοδομία-Χωροταξία» της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Είμαστε οργισμένοι με την επαναλαμβανόμενη βεντέτα πάνοπλων ένστολων εναντίον των νέων ανθρώπων σε κάθε πλατεία της χώρας. Και χωρίς δεύτερη κουβέντα, στεκόμαστε δίπλα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες μας».
 

https://www.facebook.com/nikos.belavilas/posts/4143836122351968

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL