Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
Κώστας Δόξας / Εκτός YFSF μετά από καταγγελία για κακοποίηση της συζύγου του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κώστας Δόξας / Εκτός YFSF μετά από καταγγελία για κακοποίηση της συζύγου του

Κώστας Δόξας
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI)

Μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του και την δημόσια απάντηση του Κώστα Δόξα ο ΑNT1 ανακοίνωσε την αποχώρηση του τραγουδιστή από την εκπομπή «Your Face Sounds Familiar - All Star». Το κανάλι ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι το επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής είναι μαγνητοσκοπημένο.

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση μετά από ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, κατέθεσε μήνυση στην οποία κατηγορεί τον Κώστα Δόξα για «επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά». Στη μήνυσή της, καταγγέλλει μάλιστα πολλά περιστατικά κατά τα οποία ο τραγουδιστής χειροδίκησε εναντίον της.

Σε συνέντευξή της στο zougla.gr έκανε λόγο για «μία ξεκάθαρη περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας με ό,τι περιλαμβάνει αυτή η έννοια. Δηλαδή μιλάμε για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για κάτι διαρκές»

Όπως σημειώνει η Μαρία Δεληθανάση «από τον Δεκέμβριο έχουμε χωρίσει οριστικά. Εγώ αναγκάστηκα να αναζητήσω βοήθεια ειδικών για να μπορέσω να αποτοξινωθώ από αυτό το πράγμα. Από την επιρροή του, τα ψέματά του και φυσικά από τη σωματική βία».

Ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας αρνείται όσα του καταλογίζει η πρώην σύζυγός του και με ανακοίνωσή του δηλώνει πως αποχωρεί από την εκπομπή YFSF, όπου συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος. Λίγο αργότερα και ο ANT1, επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από το σόου.

Σε δήλωση του αναφέρει ότι «με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου. Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας» δηλώνει ο τραγουδιστής.

Τονίζει επίσης ότι από τις περιγραφές της συζύγου του απουσιάζει «η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα "αλλοπρόσαλλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά", καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω».

Ο ίδιος δηλώνει ότι αρνείται να συμμετέχει «σε αυτό το "παιχνίδι", σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, αλλά και της ίδιας της πρώην συζύγου μου, από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά  οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου».

Τέλος καλεί τα Μέσα ενημέρωσης να αποσύρουν τη συγκεκριμένη δημοσίευση και να απόσχουν «από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL