Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Δημήτρης Κουφοντίνας / Το μπαλακι πια στην Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών - Παρασκευή ή Σάββατο η απόφαση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δημήτρης Κουφοντίνας / Το μπαλακι πια στην Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών - Παρασκευή ή Σάββατο η απόφαση

ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Η εισαγγελία της Λαμίας, η οποία είναι επόπτης σε θέματα Μεταγωγών για την περιοχή ευθύνης της, είχε ήδη στείλει ερώτημα προς την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών (ΚΕΜ) αναφορικά με τυχόν μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΚΕΜ έχει αποκριθεί ότι το θέμα έχει εισαχθεί προς επανεξέταση, και σύμφωνα με πληροφορίες θα αποστείλει απάντηση ή αύριο ή το Σάββατο. Το έγγραφο αυτό δεν έχει κοινοποιηθεί στους συνηγόρους του Δημήτρη Κουφοντίνα, ωστόσο έγινε γνωστό στη διάρκεια της διαδικασίας στο Πλημμελιοδικείο της Λαμίας.

Αν απορριφθεί το αίτημα Κουφοντίνα και από την ΚΕΜ, αυτή η απόφαση είναι δυνατόν να προσβληθεί στα Διοικητικά Δικαστήρια. Οι συνήγοροι του Δημήτρη Κουφοντίνα αναμένουν την απόφαση της ΚΕΜ προκειμένου να εξετάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας σε δήλωση από τη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας σημειώνει όπως μεταδίδει το eksegersi.gr ότι «συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στον Δομοκό και να με μεταφέρουν στον Κορυδαλλό, όπως προβλέπει ο νόμος τους, που τον ψήφισαν ειδικά για μένα. Πολιτική είναι η απόφαση της μεταγωγής μου στον Δομοκό, πολιτικά να το λύσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL