Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
Υπόθεση Λιγνάδη / Η λαθροχειρία στη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υπόθεση Λιγνάδη / Η λαθροχειρία στη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ
(SKAI.GR)

Δημοσκόπηση της Pulse φιλοξένησε χτες το βράδυ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν για το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό, το lockdown, την υπόθεση Λιγνάδη, ενώ υπήρχε και πρόθεση ψήφου.

Ωστόσο, όταν οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν για την υπόθεση Λιγνάδη, το ερώτημα ήταν περίεργα διατυπωμένο. «Στις πρόσφατες αποκαλύψεις που ξεκίνησαν από τη Σοφία Μπεκατώρου μέχρι και την υπόθεση Λιγνάδη, πώς αξιολογείτε γενικά τη στάση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας;» ήταν το ακριβές ερώτημα.

Δημοσκόπηση Pulse
(SKAI.GR)

Δηλαδή ζητήθηκε από τους πολίτες να αξιολογήσουν στην ίδια ερώτηση τα «εύκολα μπράβο» της κυβέρνησης προς τη Σοφία Μπεκατώρου και τα «σκόρπια μισόλογα» από το Μέγαρο Μαξίμου στην υπόθεση Λιγνάδη.

Γιατί άραγε δεν υπήρξαν δύο διαφορετικά ερωτήματα αλλά επιλέχτηκε να στριμωχτούν σε μία ερώτηση; Μήπως η επιδίωξη ήταν να δοθεί ένα χέρι βοηθείας στην κυβέρνηση η οποία έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο στην υπόθεση Λιγνάδη;

Παρόλα αυτά, πάνω από τους μισούς (51%) αξιολόγησαν αρνητικά την στάση της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικότερα, «σίγουρα αρνητικά» κρίνει τη στάση της κυβέρνησης το 36%, «μάλλον αρνητικά» το 15%, «μάλλον θετικά» το 23% και «σίγουρα θετικά» το 21%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL