Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.3°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C18.0°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C13.8°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.8°C16.6°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C13.4°C
0 BF 82%
Lamanif / Συνελήφθη η γυναίκα που κατηγορείται από τον ράπερ για εκβιασμό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Lamanif / Συνελήφθη η γυναίκα που κατηγορείται από τον ράπερ για εκβιασμό

ραπερ lamanif
facebook.com/lamanif

Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση της εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ, Lamanif, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα που φέρεται να είχε εκβιάσει το γνωστό τραπερ.

Η συλληφθείσα έχει χαρακτηριστεί από τον τραπερ Lamanif ως «αφέντρα» και φέρεται να είναι εκείνη που εκβίαζε το νεαρό με βίντεο στο οποίο εμφανίζεται σε προσωπικές στιγμές.

Η αστυνομία σε σωματικό έλεγχο εντόπισε επάνω της ποσότητα κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί αρχικά την συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών. Ωστόσο, εντόπισαν και κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο της, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της, τα οποία θα εξεταστούν, στο πλαίσιο της έρευνας για εκβιασμό, για τον οποίο την κατηγορεί ο 24χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος- κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σε θέση να αναφερθεί στην εκβίαση που υπέστη με συγκεκριμένο βίντεο και για το οποίο όπως είχε καταγγείλει στο μήνυμά του αναγκαζόταν να δίνει χρήματα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε τότε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 24χρονος ράπερ Lamanif, ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει.

«Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Μία από αυτές είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί όπου δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά και τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο» είχε δηλώσει ο Lamanif.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL