Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
Εγκληματικότητα / Πυροβολισμοί στην πλατεία Αττικής - Μαχαίρωσαν ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εγκληματικότητα / Πυροβολισμοί στην πλατεία Αττικής - Μαχαίρωσαν ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικό περιπολικο
EUROKINISSI

Ενώ τόσο το κέντρο της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης είναι ασφυκτικά γεμάτα από αστυνομικές δυνάμεις που σκοπό έχουν να αποτρέψουν συγκεντρώσεις και πορείες αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα, η εγκληματικότητα καλά κρατεί και στις 2 πόλεις.

Ο στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του υπουργού της Χρυσοχοΐδη είναι να πατάξει όσους αντιδρούν κάθε φορά στις πολιτικές, είτε είναι αλληλέγγυοι είτε είναι φοιτητές, μαθητές και εργαζόμενοι, όπως οι φωτορεπόρτερ και οι δημοσιογράφοι που χτυπήθηκαν σήμερα.

Στη κέντρο της Θεσσαλονίκης ένας άνδρας και μια γυναίκα μαχαιρώθηκαν επί της οδού Ολύμπου λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος, κατά δήλωσή του είναι Αλγερινής καταγωγής και 32 ετών, μαχαιρώθηκε μαζί με τη γυναίκα του από άτομα με σκοπό την ληστεία.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και Κινητή Μονάδα, και αφού τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, τους μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ένοπλη συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής την πλατεία Αττικής στην Αθήνα, με τους δράστες να διαφεύγουν με ταξί αλλά να ξεχνούν το όπλο τους. Ο οδηγός ταξί βρίσκεται σε  κατάσταση σοκ και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας έγινε επεισόδιο με πυροβολισμούς με τους δράστες να σταματούν ένα ταξί και αφού ακινητοποίησαν τον οδηγό με τα όπλα, τον υποχρέωσαν να τους βάλει μέσα στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια του έδωσαν εντολή να τους πάει μέχρι το σταθμό Λαρίσης όπου και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Μέσα στο ταξί οι δράστες άφησαν το όπλο το οποίο και θα εξεταστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL