Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Σεξουαλική κακοποίηση / Καταγγελίες για βιασμούς από τουλάχιστον δύο πρόσωπα κατέθεσε ο Τσαρούχας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σεξουαλική κακοποίηση / Καταγγελίες για βιασμούς από τουλάχιστον δύο πρόσωπα κατέθεσε ο Τσαρούχας

Πασχάλης Τσαρούχας
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Σοβαρές καταγγελίες που αναμένεται να μπουν στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα και να διευρύνουν τις έρευνες των αρχών κατέθεσε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το υλικό που παρέδωσε στην εισαγγελία, ο Πασχάλης Τσαρούχας κρίνεται σημαντικό καθώς πιθανολογείται ότι θα δώσει στοιχεία για την διεύρυνση της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ή τρεις από τις υποθέσεις που προσκομίστηκαν φαίνεται να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των εισαγγελέων καθώς αφορούν το κακούργημα του βιασμού. Έτσι εκτιμάται πως θα είναι αυτές που θα τεθούν πρώτες στο μικροσκόπιο, ανεξαρτήτως αν έχει ή όχι παραγραφεί η πράξη. Οι επίμαχες καταγγελίες σύμφωνα με πληροφορίες στρέφονται κατά τουλάχιστον δύο προσώπων.

Ο ηθοποιός φέρεται να παρέδωσε στους εισαγγελείς διψήφιο αριθμό καταγγελιών για αδικήματα που σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Από την πρώτη εκτίμηση του υλικού φαίνεται πως οι καταγγελλόμενες πράξεις φέρεται να αφορούν στην πλειονότητα τους πράξεις πλημμελημματικού βαθμού με σημαντικό αριθμό εξ αυτών να έχουν παραγραφεί.

«Μας έχει καλέσει ο κ. εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» δήλωσε ο πρόεδρος του πειθαρχικού οργάνου του ΣΕΗ εισερχόμενος στο κτίριο της Εισαγγελίας. Βγαίνοντας λιγότερο από μία ώρα αργότερα, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το πλήθος και το είδος των καταγγελιών. «Μας ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Τον ευχαριστήσαμε και εμείς για την πρωτοβουλία του» δήλωσε για τα όσα είπαν με τον εισαγγελέα. «Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων» σημείωσε, συμπληρώνοντας: «Δεσμευτήκαμε ότι οποιοδήποτε νέο στοιχείο που έχουμε, θα το συμπληρώσουμε στους φακέλους».

Ο Π. Τσαρούχας αρνήθηκε να μιλήσει και για το αν ανάμεσα στους φακέλους που παραδόθηκαν είναι και κάποιοι που αφορούν την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου ηθοποιού, σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, η απολογία του οποίου εκκρεμεί ενώπιον της ανακρίτριας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL