Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.2°C
3 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C17.8°C
5 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
3 BF 63%
Κορωνοϊός / Πάνω από 40 κρούσματα σε γηροκομείο στο Μαρούσι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Πάνω από 40 κρούσματα σε γηροκομείο στο Μαρούσι

Θαλερός Γηροκομείο
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Νέα εστία κορωνοϊού εντοπίστηκε σε γηροκομείο στο Μαρούσι. Περισσότερα από 40 άτομα, τρόφιμοι και εργαζόμενοι στον οίκο ευγηρίας, έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίπου 12 από τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται έχει χρειαστεί να μεταφερθούν εκτάκτως σε νοσοκομεία, καθώς η κατάστασή τους κρίθηκε σοβαρή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ακόμα 9 είναι προς μεταφορά σε νοσοκομείο, καθώς συνολικά 21 τρόφιμοι χρειάζεται να νοσηλευτούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην δομή είχαν πραγματοποιηθεί πριν από 10 μέρες εμβολιασμοί.

ΣΥΡΙΖΑ: Η πραγματικότητα διαψεύδει με τον πλέον τραγικό τρόπο την κυβέρνηση

«Τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση παρουσιάζει μια πλαστή εικόνα ότι η πανδημία είναι υπό έλεγχο και ότι η εμβολιαστική εκστρατεία διεξάγεται ομαλά.

Τα πρόσφατα κρούσματα, όμως, στα Γηροκομεία Βόλου (33) και Αμαρουσίου (40) μέσα σε δύο μέρες δείχνουν ότι δεν δικαιολογείται ο κυβερνητικός εφησυχασμός και καμία χαλάρωση, ειδικά όταν αφορούν ηλικιωμένους, οι οποίοι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Παράλληλα, ανησυχία μας προκαλούν οι δηλώσεις της κ. Δόμνας Μιχαηλίδου ότι το 40% των εργαζόμενων και ωφελούμενων σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, νούμερο εξαιρετικά υψηλό.

Δυστυχώς η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει με τον πλέον τραγικό τρόπο την κυβέρνηση και την επίπλαστη εικόνα που θέλει να επικοινωνήσει» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL