Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
Star / Προσφεύγουν στον εισαγγελέα για τη σεξουαλική παραπλάνηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Star / Προσφεύγουν στον εισαγγελέα για τη σεξουαλική παραπλάνηση

Αδέρφια Βαρουξή στο Star
(YOUTUBE/STAR.GR)

«Θα πάμε στον εισαγγελέα» η καταγγελία δεν θα σταματήσει στο ΕΣΡ προανήγγειλε το μέλος του Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ», Σίσσυ Βωβού αναφορικά με την δημόσια ομολογία σκόπιμης παραπλάνησης κοπέλας από δίδυμους αδελφούς σε εκπομπή του Star Channel.

«Ο βιασμός είναι ένα  έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας. Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά και τα λοιπά. Και επιπλέον εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσον» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Βωβού.

«Τα δύο αδέρφια αυτά τα ανεγκέφαλα θα έλεγα, γιατί είναι νέα παιδιά και δυστυχώς έχουνε μία νοοτροπία που αρκετά νέα παιδιά την έχουν, ότι ο βιασμός είναι λίγο μαγκιά και τι είναι βιασμός και όταν το θέλει ας πούμε και τα λοιπά, ενώ η κοπέλα δεν το ήθελε, δεν το ήξερε. Είναι βιασμός, το λέει και ο νόμος δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το λέμε μόνο εμείς οι φεμινίστριες, από τη στιγμή που δεν είναι γνωστό κάτι στη γυναίκα η οποία έρχεται σε επαφή» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Τέλος για την καταγγελία στο ΕΣΡ η Σίσσυ Βωβού επεσήμανε «εμείς ζητάμε να τιμωρηθούν. Πολύ καλό πράγμα η συγνώμη να καταλάβουν το λάθος είτε επειδή το κατάλαβαν είτε για λόγους ας πούμε σκοπιμότητας. Όμως όταν υπάρχει ένα αδίκημα, και αυτό ήταν μεγάλο αδίκημα που κάνανε γιατί εξευτελίζανε τον βιασμό και τις καταγγελίες βιασμού, πρέπει να τιμωρηθούν».

Υπενθυμίζουμε ότι το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ» υπέβαλε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) για την εκπομπή του Star Channel TV «Στη Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στις 11/01/2021 με τα δίδυμα αδέρφια Χρήστος Βαρουξής και Παναγιώτης Βαρουξής.

https://youtu.be/jmqFblJf6-Y

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL