Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.5°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
4 BF 30%
Ξυλοδαρμός στο μετρό / Σήμερα απολογούνται οι δυο ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ξυλοδαρμός στο μετρό / Σήμερα απολογούνται οι δυο ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Τα δυο αδέλφια βαρύνονται με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της απείθειας. Στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενος και ένας ειδικός φρουρός  για δύο πλημμελήματα, που αφορούν παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία.

Η υπεράσπιση των δύο  ανηλίκων δηλώνει πως έχουν μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη τους και επιθυμούν να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν. 

Τα δύο αδέλφια εμμένουν, πάντως, ότι η εξαιρετικά βίαιη αντίδρασή τους και ο άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη, ήταν αποτέλεσμα της έντονης πρόκλησης που δέχθηκαν από το θύμα. Την ίδια ώρα νέο βίντεο από κάμερες του μετρό είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της μητέρας τους η οποία απέδωσε τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στην επίθεση που δέχθηκαν οι γιοί της.

Ο συνήγορος του αστυνομικού δήλωσε πως ο εντολέας του αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται. Ο 24χρονος ειδικός φρουρός, κατηγορείται ότι καθοδήγησε τα δύο αδέλφια για το πως να κρυφτούν και έδωσε οδηγίες για την αποφυγή της σύλληψης τους καθώς και τι να κάνουν σε περίπτωση που συλλαμβάνονταν.

Ο ειδικός φρουρός, ο οποίος είναι φίλος της οικογένειας, συνελήφθη στην Ασφάλεια, όπου πήγε να επισκεφθεί τα δυο παιδιά και ρώτησε σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL