Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
16.6°C21.1°C
1 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.6°C19.4°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.0°C18.8°C
1 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.7°C21.9°C
4 BF 40%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.7°C16.9°C
0 BF 82%
Ξυλοδαρμός στο μετρό / Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Ευθύνες στον σταθμάρχη επιρρίπτει η μητέρα των ανηλίκων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ξυλοδαρμός στο μετρό / Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Ευθύνες στον σταθμάρχη επιρρίπτει η μητέρα των ανηλίκων

ανήλικοι μετρό
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Καρέ - καρέ αποτυπώνεται η επίθεση στον σταθμάρχη του Μετρό από τα δύο ανήλικα αγόρια την περασμένη Τετάρτη σε νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από τις κάμερες του σταθμού.

Σε αυτό καταγράφεται η επίθεση εναντίον του του υπεύθυνου στον σταθμό Ομόνοια του Μετρό μετά από στιχομυθία του τελευταίου και ενός εκ των δύο αδερφών.

Σημειώνεται ότι αρχικά είχε δημοσιευτεί βίντεο μέσα από τον συρμό του Μετρό.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ανήλικοι πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα το Σάββατο όπου τους απαγγέλθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ακόμη κατηγορούνται και για το πλημμέλημα της απείθειας μετά την άρνησή τους να δώσουν αποτυπώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην υπόθεση ενεπλάκη ειδικός φρουρός ο οποίος φέρεται να έδωσε συμβουλές στους κατηγορούμενους προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη, αλλά και για τους τρόπους αντίδρασης τους εφόσον έρχονταν αντιμέτωποι με τις διωκτικές αρχές.

Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία.

«Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια»

Η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών τα υπερασπίστηκε με δηλώσεις που έκανε.

Σύμφωνα με δηλώσεις της στο Mega, ο σταθμάρχης επιτέθηκε γρονθοκοπώντας το μεγαλύτερο παιδί της, ενώ, σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο σταθμάρχης του Μετρό εξύβρισε τα παιδιά της.

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι. Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια», επεσήμανε η μητέρα των δύο παιδιών.

«Δεν είναι αλήτες, υπέστησαν μπούλινγκ, τους επιτέθηκε. Χειροδίκησε στον μεγάλο, ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης» συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL