Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.9°C17.0°C
3 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.9°C19.3°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 69%
«Λέανδρος» / Δριμύ ψύχος σε όλη τη χώρα την Κυριακή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Λέανδρος» / Δριμύ ψύχος σε όλη τη χώρα την Κυριακή

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Πτώση περαιτέρω της θερμοκρασίας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Λέανδρος» την Κυριακή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Όπως αναφέρεται, δριμύ ψύχος θα επικρατήσει το πρωί της Κυριακής, καθώς οι ιδιαίτερα ψυχρές αέριες μάζες που συνοδεύουν την κακοκαιρία «Λέανδρος» σε συνδυασμό με τις περιορισμένες νεφώσεις που θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα ρίξουν την ελάχιστη θερμοκρασία κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου στο σύνολο σχεδόν της ηπειρωτικής χώρας.

Ιδιαίτερα στα βόρεια ο υδράργυρος θα πέσει κατά τόπους κάτω από τους -14 βαθμούς Κελσίου. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η ελάχιστη θερμοκρασία που αναμένεται την Κυριακή:

Πολικό ψύχος

Ήδη, το κρύο είναι τσουχτερό, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο ψυγείο έχει μπει η περιφέρεια της Κοζάνης με τον υδράργυρο να έχει κατρακυλήσει κάτω από το μηδέν. Ολικός παγετός επικρατεί με το θερμόμετρο να έχει αγγίξει και τους -7 βαθμούς Κελσίου

Ο ισχυρός παγετός, καθιστά ιδιαίτερα ολισθηρούς και επικίνδυνους τους δρόμους σε πολλά σημεία παγίδες που έχουν ήδη δημιουργηθεί εντός και εκτός Κοζάνης

Παγοδρόμιο θυμίζει η κεντρική πλατεία αλλά και τα γύρω στενά. Οι αρμόδιοι απευθύνουν έκκληση για την αποφυγή της κυκλοφορίας των παντός είδους οχημάτων δίχως σοβαρό και αναγκαίο λόγο, αλλά και των πεζών κατά την διάρκεια της νύχτας αλλά και της επόμενης ημέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL