Live τώρα    
Κακοκαιρία / Σε εξέλιξη στα δυτικά - Θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία / Σε εξέλιξη στα δυτικά - Θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία στα δυτικά κυρίως τμήματα της χώρας, με βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται σε αυτά.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, κατά το υπόλοιπο της μέρας σήμερα αναμένονται βροχές στο σύνολο σχεδόν της χώρας, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χιονοπτώσεις αναμένονται κυρίως στα δυτικά ορεινά ηπειρωτικά. Οι βροχές που θα σημειωθούν από το απόγευμα στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται ενδεχομένως από καταιγίδες.

Τα φαινόμενα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα περιορισθούν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο και στα δυτικά, όπου και θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση έως το πρωί της Δευτέρας.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως οκτώ μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία λόγω των νοτίων ανέμων θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0