Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή έχουν προγραμματίσει για την ερχόμενη Δευέρα, ώρα 10.30, τα σωματεία των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στους σταθμούς.
Την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση είχε το σωματείο των τεχνικών τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ), στη συγκέντρωση όμως συμμετέχουν επίσης οι δημοσιογράφοι με απόφαση της ΕΣΗΕΑ και το προσωπικό των σταθμών με απόφαση της ΕΠΗΕΑ. Στην κινητοποίηση καλεί και η ΠΟΣΠΕΡΤ.
Προκειμένου να υπάρξει μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση, τα σωματεία κήρυξαν πεντάωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα, ώρα 10.00 - έως 15.00 για τους εργαζόμενους στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Mega, ΑΝΤ1, Alpha, Star, ΣΚΑΪ, Μακεδονία TV και E TV. Στο διάστημα της στάσης εργασίας δεν θα μεταδοθούν ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων και κάθε είδους ζωντανές εκπομπές από τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια.
Τα Σωματεία ζητούν διασφάλιση των θέσεων εργασίας, σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, συλλογικές συμβάσεις εργασίας.