Live τώρα    
Νέες προσφυγές στη Δικαιοσύνη κατά του διαγωνισμού για τις άδειες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέες προσφυγές στη Δικαιοσύνη κατά του διαγωνισμού για τις άδειες

Δεν έχουν τελειωμό οι δικαστικές προσφυγές, τα ασφαλιστικά μέτρα, οι προσωρινές διαταγές, οι αιτήσεις ακυρώσεως κ.ο.κ. των τηλεοπτικών σταθμών σε κάθε στάδιο της διαδικασίας αδειοδότησης. Νέες προσφυγές κατέθεσαν χθες τα κανάλια στο Συμβούλιο της Επικρατείας για επιμέρους θέματα που αφορούν τη διαδικασία χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εγγυητικής επιστολής του Ιωάννη - Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, ο οποίος έχει προκριθεί για να λάβει άδεια, ενώ ζητάει ακόμα την ακύρωση των σχετικών αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Επίσης, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ προσέφυγε και πάλι στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητάει να ανακληθεί η άρνηση του προέδρου του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου Νικολάου Σακελλαρίου να χορηγήσει προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» την αδειοδοτική διαδικασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0