Διευρύνει τον αριθμό των εντεταλμένων συμβούλων του Δήμου Αθηναίων, ο Γ. Καμίνης, προσθέτοντας άλλους τέσσερις σε ειδικότητες και τομείς δράσεις που ανά περιόδους έχει δηλώσει ότι πρέπει να δοθεί βαρύτητα.
Έτσι, ο δημοτικός σύμβουλος, Επ. Λαμπρακάκης, αναλαμβάνει τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για τον συντονισμό των θεμάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων με την ΚΕΔΕ, καθώς και την εποπτεία των θεμάτων της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και του Ληξιαρχείου Αθηνών. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνει και την εποπτεία και τον συντονισμό των θεμάτων των επτά δημοτικών κοινοτήτων της διεύθυνσης αποκέντρωσης και διοίκησης.
Ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Βλαχάκης, αναλαμβάνει τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για την εποπτεία των δράσεων για το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας, όπως και την εποπτεία της Βιώσιμης Κινητικότητας.
Η δημοσιογράφος Εριφύλη Μαρωνίτη ορίζεται σύμβουλος του δημάρχου Αθηναίων σε θέματα Πολιτισμού της πόλης, πέραν των καθηκόντων της ως συμβούλου για την προετοιμασία της συμμετοχής του Δήμου Αθηναίων στη Διεθνή Οργάνωση Σύγχρονης Τέχνης Documenta, το 2017. Τέλος, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, επίτιμος γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου του δημάρχου Αθηναίων σε θέματα αστυνόμευσης της πόλης.