Στο αρχείο τέθηκαν οι καταγγελίες του εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Αγγελή για επιχείριση παρεμβάσεων στο έργο του σχετικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.
Την έρευνα που ακολούθησε τις καταγγελίες και τις δύο αναφορές που υπέβαλε ο Ι. Αγγελής πραγματοποίησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Μανώλης Ρασιδάκης, ο οποίος με πολυσέλιδη διάταξή του έθεσε την υπόθεση στο αρχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μ. Ρασιδάκης επισημαίνει πως, παρά το γεγονός ότι ο Ι. Αγγελής προέβη στις καταγγελίες συνδέοντας το θέμα με την προσωπική και λειτουργική του ανεξαρτησία, ωστόσο, αν και κλήθηκε επανειλημμένως δεν προσήλθε να κατονομάσει τα πρόσωπα που επιχείρησαν να χειραγωγήσουν την κρίση του.
Στο πλαίσιο της έρευνας του Μ. Ρασιδάκη, πάντως, κλήθηκαν και κατέθεσαν περίπου είκοσι δικαστές και εισαγγελείς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είχαν ασχοληθεί σε κάποιο κομμάτι της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις καταθέσεις δεν προέκυψε ότι οι καταγγελίες του Ι. Αγγελή ανταποκρίνονται στην αλήθεια, ενώ διαβεβαίωσαν ότι οι ίδιοι ουδέποτε έκαναν δεκτή οποιαδήποτε παρέμβαση από οπουδήποτε.
Στο διά ταύτα της διάταξης αρχειοθέτησης αναφέρεται ότι "δεν προέκυψαν παντάπασι ενδείξεις ή υπόνοιες που να πιθανολογούν έστω τη διάπραξη αξιοποίνων πράξεων εκ μέρους των αναφερομένων εισαγγελικών λειτουργών ως υπόπτων τέλεσης αξιοποίνων πράξεων στις αναφορές του εισαγγελέως Εφετών Ιωάννη Αγγελή".