Live τώρα    
Τέλος οι "αυτοεκδότες" συγγραμμάτων μετά το 2017
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέλος οι "αυτοεκδότες" συγγραμμάτων μετά το 2017

Το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 είναι το τελευταίο στο οποίο οι αυτοεκδότες, δηλαδή καθηγητές που διαθέτουν οι ίδιοι τα βιβλία τους, θα μπορούν να εγγράφονται στον "Εύδοξο" χωρίς να υποχρεούνται σε τήρηση βιβλίων και στην έκδοση τιμολογίου.

Σύμφωνα με προσχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας δεν θα μπορεί μετά την ερχόμενη άνοιξη αυτοεκδότης πανεπιστημιακών συγγραμμάτων να διαθέτει δυνατότητα διανομής διδακτικού συγγράμματος ή άδεια εκμετάλλευσής του.

Πρόκειται για ένα βήμα στην κατεύθυνση του εξορθολογισμού της διαδικασίας διανομής, αλλά και της ποιότητας των συγγραμμάτων που θα εξασφαλίζεται μέσα από την κατάρτιση του συνολικού καταλόγου διδακτικών συγγραμμάτων από τη Γενική Συνέλευση των τμημάτων πανεπιστημίων και ΑΕΙ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0