Live τώρα    
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Δικαίωσε το δικαστήριο τους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ κάνοντας δεκτή την αγωγή 48 απολυθέντων τον Ιούνιο του 2013. Το δικαστήριο έκρινε βάσιμα όλα σχεδόν τα αιτήματα των απολυμένων, ακόμα και του χρόνου προϋπηρεσίας με συμβάσεις, και αναγνώρισε την ακυρότητα της απόλυσης των εναγόντων, καθώς επίσης ότι διάδοχος εργοδότης τους κατέστη το Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο υποχρεώνεται να καταβάλει σε καθέναν μισθούς υπερημερίας για το διάστημα που μεσολάβησε από την παράνομη απόλυσή τους.

Ο "τέως" απόψε στον ΣΚΑΪ μιλάει στην εκπομπή «Ιστορίες» των Παπαχελά, Κοσιώνη, Τσίμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού «ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μιλάει για τον δικό του ρόλο, για την πολιτική σκηνή, για τα σενάρια περί ίδρυσης κόμματος είτε από τον ίδιο, είτε από τον γιο του Νικόλαο. Τι απαντά για την επιστροφή του στην Ελλάδα και για τη μοναρχία, τι λέει για τον Αλέξη Τσίπρα, την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση και τις πολιτικές εξελίξεις».

Η Ακροδεξιά απόψε στο Mega στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γ. Πρετεντέρη. Ο πρόεδρος και ο γραμματέας του κόμματος Εθνική Ενότητα Γιώργος Καρατζαφέρης και Τάκης Μπαλτάκος είναι οι καλεσμένοι στην εκπομπή, μαζί με τους δημοσιογράφους Χρήστο Ράπτη και Δημήτρη Τάκη. Ώρα 00.05.

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα, στο Κοιμητήριο Κηφισιάς, θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 17.30 η κηδεία του δημοσιογράφου Γιάννη Κουτελιέρη, όπως ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ. Ο Γ. Κουτελιέρης εργάστηκε από το 1981 στην εφημερίδα «Εξπρές», αρχικά ως συντάκτης ύλης και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτης ύλης, μέχρι το 2013. Ασχολήθηκε επίσης με το ρεπορτάζ αυτοκίνησης. «Υπήρξε ένας πολύ ικανός δημοσιογράφος, συνεπής και αξιόπιστος» σημειώνει η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0