Πανελλαδική, ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι ομοσπονδίες των ενστόλων των Σωμάτων Ασφαλείας με αιτήματα που αφορούν τόσο στο ασφαλιστικό όσο και στην ικανοποίηση αιτημάτων τους για την αποτελεσματικότερη λειτουργεία των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως υπογραμμίζουν οι ίδιοι. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζεται για την επόμενη Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή) στην Αθήνα, στις 16.00.
Επίσης, οι συνδικαλιστές ένστολοι αποφάσισαν ότι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από τους αγρότες και άλλες κοινωνικές τάξεις.
Θυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή οι ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων είχαν την πρώτη κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων τους, την οποία χαρακτήρισαν ως "πρώτη ιστορική κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων του Συνδικάτου" τους.