Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος στις επικείμενες εκλογές για το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ στηρίζει τους Γιώργο Μέρμηγκα, Κώστα Παπαδή, Μιμή Τουφεξή και Σόνια Χαϊμαντά, έχοντας στόχο την πραγματική παρέμβαση και αλλαγή των συσχετισμών σε μια κρίσιμη περίοδο για το Ταμείο.
Η Συσπείρωση και οι υποψήφιοί της δεν έχουν ανάγκη τη στήριξη από πρόσωπα του παλαιού συστήματος που έχουν ευθύνη για τη σημερινή πορεία του Ταμείου, πολλώ δε μάλλον που τα συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν και δικαστικές εκκρεμότητες από την πρόσφατη θητεία τους στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ.
Την ανακοίνωση εξέδωσε χθες η παράταξη της «Συσπείρωσης», εν όψει των εκλογών για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ, επικουρικού και ιατροφαρμακευτικού Ταμείου των εργαζομένων στον Τύπο και τα ΜΜΕ.