Live τώρα    
Σήμερα, για τα εισιτήρια του ΟΑΣΘ / Στο άγαλμα Βενιζέλου κατά των αυξήσεων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σήμερα, για τα εισιτήρια του ΟΑΣΘ / Στο άγαλμα Βενιζέλου κατά των αυξήσεων

Θεσσαλονίκη

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης των πολιτών για τον ΟΑΣΘ με αιχμή τις απαράδεκτες αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών λεωφορείων θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο άγαλμα Βενιζέλου στην Αριστοτέλου ενώ χθες ο Συντονισμός συλλογικοτήτων, φορέων και πολιτικών με παρέμβασή του ζήτησε τη διαγραφή προστίμων του Οργανισμού σε ανέργους.

Βασικό αίτημα του Συντονισμού είναι η απόσυρση των αυξήσεων στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ, καθώς και η διεκδίκηση ενός δημόσιου φορέα μεταφορών που θα καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών, θα παρέχει δωρεάν μεταφορές σε ανέργους, μαθητές, φοιτητές και επισφαλώς εργαζόμενους.

Ο Συντονισμός συλλογικοτήτων, φορέων και πολιτών ενάντια στις αυξήσεις του ΟΑΣΘ τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει παρεμβάσεις στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ζητώντας να βγουν ψηφίσματα που να ζητάνε την απόσυρση των αυξήσεων στα αστικά λεωφορεία. Σχετικά ψηφίσματα ήδη εγκρίθηκαν από τα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Παύλου Μελά, Καλαμαριάς και Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Επίσης νέα συνέλευση του Συντονισμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στην ΕΔΟΘ, στις 7 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0