Live τώρα    
Η Χάφινγκτον στα ελληνικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Χάφινγκτον στα ελληνικά

Η Χάφινγκτον στα ελληνικά Τον Νοέμβριο θα βρίσκεται στο Internet η ελληνική έκδοση της Huffington Post. Η ιστοσελίδα θα ανέβει στο διαδίκτυο με τη συνεργασία ανάμεσα στη Huffington Post και την εταιρεία 24Media, όμως συμμετέχουν και άλλοι επενδυτές. Η ανακοίνωση έγινε χθες επίσημα από την επικεφαλής, Αριάννα Χάφινγκτον. Η Huffington Post Ελλάδας συνιστά την τρίτη διεθνή έκδοση που ανακοινώθηκε αυτόν τον μήνα, με την Huffington Post Ινδίας να ετοιμάζει το ντεμπούτο της το Νοέμβριο του 2014 και τη Huffington Post (στα αραβικά), τον Ιανουάριο του 2015. Η Huffington Post έχει 115 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα στις ΗΠΑ, ενώ το 50% της κίνησης προέρχεται από χώρες εκτός των ΗΠΑ. Η 24Media διαθέτει 20 brand διαδικτυακά (News247, Sport24 κ.ά.) με 6,5 εκατομμύρια μοναδικούς browsers σε μηνιαία βάση.

«Αυτά είναι...» είναι το όνομα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής του Σκάι, με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη, που θα μεταδίδεται καθημερινά, ώρα 15.00. Ξεκινάει από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.

Τα σταγονίδια Με τον Νίκο Μαστοράκη συνεργάζεται το κανάλι Action 24. Ο Μαστοράκης θα σκηνοθετεί και θα είναι υπεύθυνος παραγωγής στην εκπομπή «Αργά», αγνώστου παρουσιαστή προς το παρόν, κάθε βράδυ, ώρα 00.30.

Κινητοποίηση (δεξιών) ψηφοφόρων Δύο ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σοφία Βούλτεψη και ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, προσήλθαν χθες στις κάλπες της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έλειψαν τα γιουχαΐσματα και το κράξιμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0