Προθεσμία για τις 25 Ιουνίου, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, έλαβε σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης.
Ο βουλευτής του νεοναζιστικού μορφώματος επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε λόγω της αίτησης εξαίρεσης που υπέβαλε χθες ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κατά των ανακριτριών και του εισαγγελέα.
Σε δηλώσεις του, ο Κ. Μπαρμπαρούσης χαρακτήρισε τυπική διαδικασία τη λήψη προθεσμίας ενόψει της κρίσης του δικαστικού συμβουλίου για την εξαίρεση ή όχι των δικαστικών λειτουργών. Δηλώσεις έκανε και ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος μίλησε για «πολιτικές διώξεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής, που είναι το τρίτο πολιτικό κόμμα, από το παραδικαστικό κύκλωμα».