Live τώρα    
Ευχές Λε Πεν για διάλυση της Ε.Ε.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ευχές Λε Πεν για διάλυση της Ε.Ε.

«Δεν αναμένω παρά ένα πράγμα από το ευρωπαϊκό σύστημα, να εκραγεί» είπε η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν μιλώντας σε Βρετανούς δημοσιογράφους. Η Λεπέν, που θέλει να «διαλυθούν» οι υπάρχουσες δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάλεσε τους Γάλλους «να συμμετάσχουν σε αυτό, αν είναι δυνατό».

Στόχος της Λεπέν είναι η ανάδειξη του Εθνικού Μετώπου σε πρώτο κόμμα στη Γαλλία στις ευρωεκλογές, ενώ στις δημοτικές εκλογές του Μαρτίου η ακροδεξιά θα «κατεβάσει» αριθμό υποψηφίων - ρεκόρ σε 500 πόλεις της χώρας.

«Πώς να βελτιώσουμε την Ε.Ε.; Αρχικά καταστρέφοντάς την» δήλωσε και πρόσθεσε πως «Πιστεύω ότι στην παρούσα κατάσταση [η Ε.Ε.] δεν μπορεί να υποστεί μεταρρυθμίσεις. Πρέπει να αναμένουμε όλα αυτά να διαλυθούν, να συμβάλουμε σε αυτό αν είναι δυνατόν, ώστε να αναδυθεί η ιδέα μιας Ευρώπης ελεύθερων κρατών, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί στο μυαλό του στρατηγού Ντε Γκολ» .

Το Εθνικό Μέτωπο προηγείται στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0