Live τώρα    
Μέση Ανατολή / Η 5χρονη Τζένα περιγράφει τη θηριωδία στην Γάζα (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μέση Ανατολή / Η 5χρονη Τζένα περιγράφει τη θηριωδία στην Γάζα (βίντεο)

ΓΑΖΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
screenshot

«Είμαστε παιδιά και δεν είναι σωστό να το κάνεις αυτό σε παιδιά». Με τη φράση αυτή η 5χρονη Τζένα μέσα από την υπό πολιορκία Γάζα κάνει έκκληση για να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τζένα είναι Παλαιστίνια και Βρετανή. Ζει ή καλύτερα προσπαθεί να μην πεθάνει στη Γάζα, την πόλη της που δέχεται τα καταιγιστικά πυρά των Ισραηλινών σε αντίποινα της αιματοχυσίας που προκάλεσε της Χαμάς.

Η Τζένα περιέγραψε τους βομβαρδισμούς και τον τρόμο που ζει. «Το πρωί και το βράδυ έχει πολλούς βομβαρδισμούς και ανησυχούμε γιατί όλα τρέμουν. Όταν όλα τρέμουν είναι σαν σιγά σιγά σιγά να πέφτεις», περιγράφει η πεντάχρονη και συνεχίζει «Ακούω δυνατούς κρότους και φοβάμαι και η μαμά μου με αγκαλιάζει σφιχτά για να με προστατεύσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0