Live τώρα    
Ρότερνταμ / Τρεις νεκροί μετά από την επίθεση ενόπλου - Φοιτητής ο δράστης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρότερνταμ / Τρεις νεκροί μετά από την επίθεση ενόπλου - Φοιτητής ο δράστης

αστυνομικοί στο σημείο των επιθέσεων
BAS CZERWINSKI/EPA

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα, σε μια διπλή επίθεση ενός ενόπλου στο Ρότερνταμ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Τα τρία θύματα ήταν η 39χρονη γειτόνισσα του δράστη, η 14χρονη κόρη της και ένας 42χρονος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Εράσμους, είπε ο αρχηγός της αστυνομίας Φρεντ Βεστερμπέκε. Ο δράστης ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Εράσμους.

Ο ένοπλος, με στρατιωτική περιβολή, άνοιξε πυρ αρχικά μέσα σε ένα διαμέρισμα και στη συνέχεια εισέβαλε στο γειτονικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Πυρκαγιές ξέσπασαν αμέσως μετά και στα δύο σημεία, όμως σβήστηκαν γρήγορα.

Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν σύμφωνα με το BBC ότι η αστυνομία θεωρεί ότι ο 32χρονος έδρασε μόνος του.

Η αστυνομία είχε πει νωρίτερα ότι ο ύποπτος μπορεί να επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, φορούσε ρούχα παραλλαγής, είχε μαύρα μαλλιά και κρατούσε σακίδιο, ακουστικά και πιστόλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0