Live τώρα    
Πόλεμος στην Ουκρανία / Συνέλαβαν μαθητές στη Μόσχα επειδή κατέθεσαν λουλούδια στην ουκρανική πρεσβεία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πόλεμος στην Ουκρανία / Συνέλαβαν μαθητές στη Μόσχα επειδή κατέθεσαν λουλούδια στην ουκρανική πρεσβεία

twitter/Novaya Gazeta

Καταγγελία για συλλήψεις μαθητών δημοτικού στη Μόσχα, με αφορμή την κατάθεση λουλουδιών στην πρεσβεία της Ουκρανίας και επειδή κρατούσαν πινακίδες που έγραφαν «Όχι στον πόλεμο», ήρθε στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η εφημερίδα Novaya Gazeta τα παιδιά αρχικά μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα με τους γονείς τους και στη συνέχεια, σύμφωνα με το BBC, αφέθηκαν ελευθέρα.

Οι εικόνες δείχνουν τα παιδιά με αστυνομικούς πίσω από μεταλλικές ράβδους, ίσως σε ένα αστυνομικό όχημα, αναφέρει το βρετανικό δίκτυο, και μετά σε αστυνομικό τμήμα, κρατώντας λουλούδια και πλακάτ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0