Live τώρα    
Ντόναλντ Τραμπ / Ντόναλντ Τραμπ: Έτοιμος να συναντηθεί και με τον Κιμ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ντόναλντ Τραμπ / Ντόναλντ Τραμπ: Έτοιμος να συναντηθεί και με τον Κιμ

Έτοιμος να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά και τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, με τον οποίο ήλθε πρόσφατα σε ανοιχτή αντιπαράθεση, δηλώνει τώρα ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι η προσωπική του περιουσία ξεπερνά τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

"Θα συνομιλούσα με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, δεν θα είχα πρόβλημα" δήλωσε σε διάρκεια συνέντευξής του στο Ρόιτερς ο Τραμπ ρίχνοντας, έτσι, ακόμη ένα "οχυρό" της αμερικανικής διπλωματίας που παραδοσιακά υποστηρίζει την πλήρη διεθνή απομόνωση της ασιατικής χώρας. Την τοποθέτηση δεν απέφυγε να σχολιάσει η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον χαρακτηρίζοντάς την ενδεικτική της "περίεργης έλξης" που ασκούν οι "ξένοι αυταρχικοί ηγέτες" στον αντίπαλό της.

Στην ίδια συνέντευξη ο Τραμπ έδειξε επίσης να υπαναχωρεί από τα προηγούμενα σχόλιά του για τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον λέγοντας πως περιμένει ότι θα έχει "καλή σχέση" μαζί του εάν εκλεγεί πρόεδρος. Τις προηγούμενες ημέρες, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος είχε εκφράσει εμμέσως την υποστήριξή του στην καμπάνια υπέρ του Brexit ενώ ο Κάμερον είχε χαρακτηρίσει τις θέσεις του Τραμπ "διχαστικές, λανθασμένες και ηλίθιες".

Στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών ο Μπέρνι Σάντερς και η Χίλαρι Κλίντον κατέκτησαν από μία νίκη στις προκριματικές, με τον γερουσιαστή του Βερμόντ να επικρατεί στο Όρεγκον και την πρώην υπουργό Εξωτερικών να νικά στο Κεντάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0