Live τώρα    
Ντι Κάπριο κατά αδηφάγων πετρελαιάδων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ντι Κάπριο κατά αδηφάγων πετρελαιάδων

Η λάμψη των αστέρων του Χόλιγουντ και της μουσικής βιομηχανίας αποτελεί πλέον αναπόσπαστο τμήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, καθώς οι διοργανωτές επιδιώκουν να αλλάξουν την εικόνα των τραπεζιτών, τεχνοκρατών και πολιτικών που αποφασίζουν για το μέλλον του πλανήτη πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Φέτος την παράσταση κλέβει στο Νταβός ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο Αμερικανός ηθοποιός εξαπέλυσε δριμύ "κατηγορώ" εναντίον του πετρελαϊκού κατεστημένου, των εταιρειών ενέργειας και των αφεντικών τους. Παραλαμβάνοντας το ειδικό βραβείο για την προσφορά του στην προστασία του περιβάλλοντος ο Ντι Κάπριο περιέγραψε με μελανά χρώματα τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

"Δεν μπορούμε πλέον να επιτρέπουμε στις αδηφάγες εταιρείες άνθρακα, πετρελαίου και αερίου να καθορίζουν το μέλλον της ανθρωπότητας" είπε. Όλοι αυτοί απορρίπτουν και συγκαλύπτουν τις αποδείξεις για την κλιματική αλλαγή. Ως εδώ. Εσείς το γνωρίζετε καλύτερα... Η Ιστορία θα καταγράψει τις ευθύνες. Ο πλανήτης μας θα σωθεί μόνο όταν σταματήσουν οι εξορύξεις καυσίμων. Ο Ντι Κάπριο ανακοίνωσε ότι το ίδρυμα του θα διαθέσει 15 εκατομμύρια δολάρια για την προστασία του περιβάλλοντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0