Live τώρα    
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ (30ή αγωνιστική) / Για τρεις χτυπάει η... καμπάνα!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ (30ή αγωνιστική) / Για τρεις χτυπάει η... καμπάνα!

Είναι πλέον ορατό ότι μεταξύ Πλατανιά, Βέροιας και Απόλλωνα, που ηττήθηκαν και οι τρεις το σαββατοκύριακο, θα κριθεί ποιος θα ακολουθήσει τον Άρη στη Β' Εθνική, ποιος θα περιμένει περίπου δύο μήνες για τα "μπαράζ" και ποιος θα παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ. Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής δίνουν το δικαίωμα στους Πανιώνιο, Ξάνθη, Εργοτέλη, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και Καλλονή να κάνουν σχέδια για την επόμενη περίοδο, εκτός βέβαια συγκλονιστικού απροόπτου, αφού δεν έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους.

Η Ξάνθη νίκησε εύκολα (2-0) τον Πανιώνιο, ο Λεβαδειακός δυσκολότερα (επίσης 2-0) τη Βέροια και η Καλλονή τον ισάξιό της ΟΦΗ (1-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο Περιστέρι κόντρα στον ανώτερό του Ατρόμητο (3-0), ενώ ο Εργοτέλης έχασε από τα... αποδυτήρια (1-4) από τον Ολυμπιακό, που είχε... κεφάτο τον Βαλντές (τρία γκολ).

Στην Τούμπα ο ΠΑΣ Γιάννινα δημιούργησε πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ, που "σώθηκε" (2-1), παίζοντας με 10 παίκτες από το α' ημίχρονο, με γκολ του Λούκας στα τελευταία λεπτά. Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, χωρίς να εντυπωσιάσει, νίκησε τον μαχητικό Απόλλωνα με 3-1. Ο Μπεργκ ήταν και πάλι ο κορυφαίος του αγώνα κι αυτός που έκανε τους "ψιθυριστές", μετά την ισοφάριση του Απόλλωνα στο 80', να σωπάσουν.

Πάλεψε ο Άρης στην Κομοτηνή, όμως στο τέλος τη νίκη (2-1) πήρε ο Πανθρακικός βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες παραμονής της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Στο Αγρίνιο ο Αστέρας Τρίπολης, χωρίς να είναι καλύτερος, πήρε το τρίποντο (0-1) κόντρα στον Παναιτωλικό, που έχασε κλασικές ευκαιρίες.

* Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ - ΟΠΑΠ συνεχίζεται αύριο και με μεθαύριο με την εμβόλιμη 31η αγωνιστική:

Αύριο Τετάρτη (26.3) 3.00 μ.μ. Βέροια - Ξάνθη, Πλατανιάς - Λεβαδειακός, 5.15 μ.μ. Άρης - Εργοτέλης, ΟΦΗ - Ατρόμητος, Πανιώνιος - Παναιτωλικός, 7.30 μ.μ. Παναθηναϊκός - Καλλονή, Αστέρας Τρ. - Ολυμπιακός.

Πέμπτη (27.3) 5.15 μ.μ. ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός, 7.30 μ.μ. Απόλλων - ΠΑΟΚ.

* Η βαθμολογία (σε 30 αγώνες): Ολυμπιακός 80, Ατρόμητος 62, ΠΑΟΚ 62, Παναθηναϊκός 59, Αστέρας Τρ. 54, Πανθρακικός 40, ΟΦΗ 38, Παναιτωλικός 37, Λεβαδειακός 36, Καλλονή 36, ΠΑΣ Γιάννινα 36, Εργοτέλης 35, Ξάνθη 35, Πανιώνιος 34, Απόλλων Σμύρνης 29, Πλατανιάς 28, Βέροια 28, Άρης 20.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0