Live τώρα    
Πρόβα... Μουντιάλ με Ν. Κορέα για την Εθνική
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρόβα... Μουντιάλ με Ν. Κορέα για την Εθνική

Το πρώτο από μια σειρά φιλικών αγώνων δίνει η Εθνική Ελλάδος, με αντίπαλο τη Νότιο Κορέα, με τον Φερνάντο Σάντος να θέλει να τεστάρει τους παίκτες με μια ασιατική ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ. Η Νότιος Κορέα παρουσιάζει σημαντικές ομοιότητες στο αγωνιστικό στιλ με την Ιαπωνία και αποτελεί μια ομάδα που η "γαλανόλευκη" δεν έχει νικήσει ποτέ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Αλίν Χάτεγκαν, ενώ στο γήπεδο αναμένονται περίπου 5.000 φίλοι της Εθνικής.

Ο Φερνάντο Σάντος θα δώσει το τελευταίο του ματς μπροστά στο ελληνικό κοινό, δεδομένης της απόφασής του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ελλάδας μετά το Μουντιάλ. Παράλληλα, αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασής του. Προφανώς, στους παίκτες δεν έχει κάνει ούτε μια κουβέντα περί αποχώρησης, αφού θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0