Live τώρα    
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / "Αστακός" το Σότσι...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / "Αστακός" το Σότσι...

Το διήμερο αίματος στο Βόλγκογκραντ, με τις δύο επιθέσεις αυτοκτονίας και τραγικό απολογισμό τους 31 νεκρούς, έχει αλλάξει τα δεδομένα, αναφορικά με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν σε δύο μήνες στο Σότσι της νότιας Ρωσίας, με τον πρόεδρο της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν, να εφιστά την προσοχή σε όλους τους αρμόδιους φορείς για την ασφάλεια της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης.

Από την πλευρά της, η ΔΟΕ εξέφρασε άμεσα την ανησυχία της, χωρίς να αμφισβητήσει την ικανότητα της Ρωσίας. Όπως τόνισε ο επικεφαλής της ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Αλεξάντερ Ζούκοφ, δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα, αφού έχει γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να μην υπάρξουν ανάλογα συμβάντα κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Οι Ρώσοι διοργανωτές χρησιμοποιούν συστήματα της τελευταίας τεχνολογίας για να ελέγχουν την ταυτότητα όσων κινούνται στην περιοχή γύρω από το Σότσι, ενώ η ζώνη ασφαλείας που έχει οριστεί φτάνει τα 100 χλμ. μακριά από την πόλη κατά μήκος της Μαύρης Θάλασσας και 40 χλμ. προς το εσωτερικό της Ρωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0