Live τώρα    
Ολυμπιακός / Στο Πασαλιμάνι ο Σαβιόλα!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ολυμπιακός / Στο Πασαλιμάνι ο Σαβιόλα!

Την πρώτη φετινή μετεγγραφή που κάνει "αίσθηση" πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός! Ο διεθνής Αργεντίνος μεσοεπιθετικός μπορεί πλέον να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς χθες το βράδυ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους". Μάλιστα εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού πήγαν στο Πασαλιμάνι, προκειμένου να δούν από κοντά και να αποθεώσουν τον 32χρονο παίκτη (γεννήθηκε 11 Δεκεμβρίου του 1981 στο Μπουένος Άιρες), που πριν από 10 χρόνια θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο.

Ο παίκτης έμεινε "ελεύθερος" από την Μάλαγα και ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποσπάσει το "ναι" του, αν και τον ήθελαν αρκετές ομάδες τόσο από την Ευρώπη όσο και από τη Λατινική Αμερική. Ο Αργεντινός άσος έφθασε στην Ελλάδα λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα και τον υποδέχθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο ατζέντης του παίκτη έχει βάλει την υπογραφή του στο προσύμφωνο της μετεγγραφής.

Ο Σαβιόλα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά και οι ετήσιες αμοιβές του θα είναι ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς σ' αυτό το ποσό να υπολογίζεται η εφορία. Υπολογίζεται ότι το συνολικό κόστος της μετεγγραφής θα αγγίξει τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Χαβιέ Σαβιόλα έχει 40 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής και έχει πετύχει 11 γκολ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε πολύ μεγάλες ομάδες: Ρίβερ Πλέιτ (1998-2001), Μπαρτσελόνα (2001-2007), Μονακό (2004-2005), Σεβίλη (2005-2006), Ρεάλ Μαδρίτης (2007-2009) και Μπενφίκα (2009-2012). Πέρσι με την Μάλαγα είχε 26 συμμετοχές και είχε σημειώσει 8 γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0