Live τώρα    
27°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
27 °C
24.5°C27.9°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.7°C24.9°C
0 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.0°C22.1°C
0 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.5°C22.8°C
2 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C18.9°C
0 BF 77%
Νίκολα Μιλουτίνοφ / Πολύ κοντά σε συμφωνία με Ολυμπιακό - Πρόταση για συμβόλαιο που θα αγγίξει τα 7 εκατ. ευρώ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νίκολα Μιλουτίνοφ / Πολύ κοντά σε συμφωνία με Ολυμπιακό - Πρόταση για συμβόλαιο που θα αγγίξει τα 7 εκατ. ευρώ

Νίκολα Μιλουτίνοφ
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)

Νέα δεδομένα για το μέλλον του Νίκολα Μιλουτίνοφ φέρνει η πρόταση του Ολυμπιακού για τριετές συμβόλαιο με απολαβές που θα αγγίξουν τα 7 εκατ. ευρώ. Παρά τις άκρως δελεαστικές προτάσεις από Αρμάνι και Παναθηναϊκό ο Σέρβος έχει δείξει ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο λιμάνι και όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά πλέον σε συμφωνία.

Ειδικότερα, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός προσφέρουν στον 30χρονο σέντερ συμβόλαιο 2+1 ετών με κλιμακωτές απολαβές: 2,2 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο, 2,3 εκατ. ευρώ τον δεύτερο και 2,4 εκατ. ευρώ τον τρίτο. Μία σημαντική αύξηση, δηλαδή, σε σχέση με τα 1,7 εκατ. ευρώ που έλαβε την περασμένη σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν ο Μιλουτίνοφ είχε στη EuroLeague μέσο όρο 8.2 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ. Ήταν δε καθοριστικός στους δύο τελευταίους τελικούς για το ελληνικό πρωτάθλημα, με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ στο break του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, στο Game 3, καθώς και double-double με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ στο Game 4, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ