Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram επέλεξε να αποχαιρετήσει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος τους φίλους του Ολυμπιακού και την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.
«Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι», σημειώνει αρχικά ο πρώην πλέον πλέι μέικερ του Ολυμπιακού προσθέτοντας ότι «έδωσα τα πάντα για αυτόν τον οργανισμό, κάθε μέρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».
«Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Euroleague εδώ (σ.σ. τη σεζόν 2018-19) και στη συνέχεια είχα την ευκαιρία να φορέσω αυτή την ξεχωριστή φανέλα για δεύτερη φορά» σημειώνει ο ίδιος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του «με απόλυτη ευγνωμοσύνη προς τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και τους οπαδούς».

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αφήνει τον Πειραιά, οδεύοντας προς τη Ζαλγκίρις Κάουνας, έχοντας τη σεζόν που πέρασε 8.6 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ στην Euroleague. Τα δύο τελευταία χρόνια που ήταν στην ομάδα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και δύο Super Cup.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος:
«Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι. Η επιστροφή μου στην Ελλάδα ήταν σαν να επέστρεψα στο σπίτι μου για μένα και την οικογένειά μου. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Euroleague εδώ και στη συνέχεια είχα την ευκαιρία να φορέσω αυτή την ξεχωριστή φανέλα για δεύτερη φορά. Σε αυτό το παιχνίδι θα νιώσεις μεγάλη χαρά όταν κερδίζεις και βαθύ πόνο όταν χάνεις – Αλλά ο πόνος της λύπης είναι ο χειρότερος πόνος από όλους. Και μπορώ να ξεκουράζω το κεφάλι μου γνωρίζοντας ότι δεν έχω κανένα. Προετοιμάστηκα και έδωσα τα πάντα για αυτόν τον οργανισμό, κάθε μέρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
Η κριτική ή ο έπαινος, η δουλειά μου, η εστίασή μου και η αφοσίωσή μου δεν άλλαξαν ποτέ. Και γι’ αυτό είμαι πιο περήφανος. Σε όποιον συναντήθηκα κατά τη διάρκεια της θητείας μου εδώ, ελπίζω να νιώσατε τον σεβασμό και την εκτίμηση που κουβαλάω μαζί μου. Ο Θεός με έχει γεμίσει με τόσο πολύ φως και αισθάνομαι πραγματικά την ευθύνη να φωτίσω με αυτό τους άλλους. Με την απόλυτη ευγνωμοσύνη προς τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και τους οπαδούς μου. Σας ευχαριστώ!»