Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών.
Ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης αποθεώθηκε από τους παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ και τον προπονητή Βασίλη Σπανούλη.
Όλοι οι παίκτες όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου τον αγκάλιασαν και του έδωσαν συγχαρητήρια ενώ περιεργάζονταν με θαυμασμό το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα μπάσκετ η οποία θα δώσει αύριο Τρίτη (6/8) στις 12:00 στην Ακόρ Αρένα (σσ. παλιό Παλέ ντε Μπερσί) του Παρισιού τον κρίσιμο αγώνα με την εθνική Γερμανίας.
Ο...άρχοντας των κρίκων και των μεταλλίων Λευτέρης Πετρούνιας στην βόλτα χαλάρωσης μετά τη μεγάλη του επιτυχία, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Εθνικής για να ευχηθεί καλή επιτυχία και υποσχέθηκε παρουσία και...άγρια φωνή στον προημιτελικό με τη Γερμανία 🇬🇷 #TeamHellas #Olympics pic.twitter.com/JEHaOzlIvy
— Hellenic Basketball (@HellenicBF) August 4, 2024