Το τελευταίο αντίο είπαν στον επί 17 χρόνια φροντιστή του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.
Στο νεκροταφείο στον Κόκκινο Μύλο βρέθηκε πλήθος μπασκετικού κόσμου για να αποχαιρετήσει τον Πάρη Δερμάνη, που πέθανε στις 8 Ιουνίου σε ηλικία 60 ετών.
Ο Πάρης Δερμάνης υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο στις αρχές Μαΐου, την παραμονή του Game 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, και από τότε νοσηλευόταν, αρχικά σε νοσοκομείο της σερβικής πρωτεύουσας και ακολούθως στην Αθήνα. Ένα μήνα μετά περίπου πέθανε.
Ο φροντιστής των «πράσινων» ήταν αγαπητή μορφή στο ελληνικό μπάσκετ, με την ομάδα του Παναθηναϊκού να δίνει σύσσωμη το «παρών».
Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν, ο Π. Δερμάνης έχει εργαστεί και στην ΚΑΕ ΑΕΚ η οποία έστειλε και στεφάνι.