«Μίλησε» ο κόσμος του Παναθηναϊκού και πήρε θέση για το ενδεχόμενο να διεξάγονται οι αγώνες με άδειες κερκίδες, με φόντο τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια με χούλιγκαν στου Ρέντη.
Λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση των «πρασίνων» κόντρα στον ΠΑΟΚ για το μπάσκετ (οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 97-85), οι φίλαθλοι έστειλαν το μήνυμά τους προς την κυβέρνηση για όσα ακούγονται για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς φιλάθλους στα πέταλα.
Συγκεκριμένα, ο κόσμος του «τριφυλλιού» σήκωσε πανό στις κερκίδες με ευθείες βολές προς την κυβέρνηση, το οποίο έγαφε:
«Κυβέρνηση επικίνδυνη άμοιρη ευθυνών. Βρήκατε τη λύση με λουκέτα και κεκλεισμένων των θυρών».
Νωρίτερα και ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση για το ενδεχόμενο αυτό, γράφοντας «ντροπή» και αναρτώντας ένα screenshot που φαίνεται να είναι το email που έλαβαν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων που ειδοποιήθηκαν από την UEFA για την πιθανότητα να αγωνιστούν σε άδεια γήπεδα την προσεχή εβδομάδα.
Σημειώνεται πως μετά την έκτακτη συνεδρίαση στο Μαξίμου για την αθλητική βία, αναμένονται αύριο σχετικές ανακοινώσεις από την κυβέρνηση.
