Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.9°C
3 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.4°C
0 BF 87%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.8°C16.6°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C20.8°C
3 BF 15%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
8 °C
7.9°C7.9°C
1 BF 100%
Κακοκαιρία Daniel / Έχασε το σπίτι του και η ΑΕΛ τον διώχνει από την ομάδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία Daniel / Έχασε το σπίτι του και η ΑΕΛ τον διώχνει από την ομάδα

Πλημμύρα
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)

Πολλές αντιδράσεις έχουν ξεσηκωθεί από την απόφαση της ΑΕΛ, η οποία αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του μέχρι πρότινος αρχηγού της Κώστα Θεοδωροπούλου, ο οποίος αναρρώνει από πολύ σοβαρό τραυματισμό και παράλληλα έχασε το πατρικό του στις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΛ ζήτησε από το ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδωρόπουλο να λύσει το συμβόλαιό του, και ενώ ο ποδοσφαιριστής αναρρώνει από ρήξη χιαστών, καθώς είχε τραυματιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον 33χρονο ποδοσφαιριστή αναφέροντας ότι «η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής. Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρυσε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL