Live τώρα    
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Ευρωλίγκα: Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός σήμερα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Ευρωλίγκα: Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός σήμερα

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα το βράδυ (9.00 μ.μ., ΕΡΤ) στο "Mediolanum Forum" στο Μιλάνο με αντίπαλο την Αρμάνι, στον απόηχο της μετεγγραφής του πρώην αρχηγού της ιταλικής ομάδας Αλεσάντρο Τζεντίλε στους "πράσινους". Η ελληνική ομάδα έχει θετικό συντελεστή νικών - ηττών (7-5), αλλά χρειάζεται νίκες εκτός έδρας για να εδραιωθεί στην πρώτη οκτάδα της Ευρωλίγκα και με προϋποθέσεις να διεκδικήσει μια θέση στην τετράδα.

"Πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι. Αλλά και στο Μιλάνο θα πιστεύουν το ίδιο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Μετά τις ήττες του, το Μιλάνο θα παίξει δυνατά και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε" δήλωσε κατά την αναχώρηση ο Τσάβι Πασκουάλ, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός θα συναντήσει τον πρώην παίκτη του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, που δήλωσε για το ματς: "Μια νίκη θα είναι πολύ καλή για εμάς και θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Σίγουρα δεν είναι καλό να μετράς αρκετές ήττες (σ.σ.: η Αρμάνι έχει 5 διαδοχικές και 4-8 σκορ), ωστόσο δουλεύουμε για να βελτιωθούμε κάθε μέρα, ώστε να έρθουν ξανά οι νίκες".

* Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έφτασε χθες βράδυ στο "Ελ. Βενιζέλος" και δήλωσε: "Ήταν ένα όνειρο για εμένα. Είναι απίστευτο ότι έρχομαι εδώ πάλι μετά από τόσα χρόνια. Ελπίζω να βαδίσω στα βήματα του πατέρα μου. Μακάρι να έχουμε την ίδια πορεία με νίκες. Θέλω να πάρω τρόπαια. Αυτό θέλει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Θέλω να είμαι εδώ για περισσότερους από έξι μήνες. Έχω συμβόλαιο με την Αρμάνι, αλλά θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τα πράγματα το καλοκαίρι".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0