Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Χαποέλ Μπερ Σαβά και το αναμενόμενο "τέλος" του Ισπανού προπονητή της ομάδας, Βίκτορ, ο μέχρι χθες προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, είναι η επιλογή των πρωταθλητών Ελλάδας για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Είναι ο τρίτος προπονητής μέσα σε δύο μήνες για του πρωταθλητές Ελλάδας.
Από την Πέμπτη το βράδυ υπήρξε ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Μαρίνο Ουζουνίδη όπου συμφωνήθηκε να συνεχίσουν μαζί, ενώ συζητήθηκαν και οι πρώτες μετεγγραφικές κινήσεις. Άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή θα είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, συνεργάστηκε πέρσι με τον Ουζουνίδη στον Πανιώνιο και δεύτερος βοηθός ο Μπλένταρ Κόλα, όπως και στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Λέαντρο Σαλίνο είναι στον δρόμο της επιστροφής στο λιμάνι, καθώς ειδοποιήθηκε να επιστρέψει για να συνάψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους"! Ο Βραζιλιάνος μπακ, που δεν είχε βρει καινούργια ομάδα, κλήθηκε εσπευσμένα να επιστρέψει και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, καθώς είναι ειλημμένη απόφαση του Ολυμπιακού να λύσει τη συνεργασία του τόσο τον νεοαποκτηθέντα Ντιόγκο Φιγκέιρας, όσο και με τον επιστρέψαντα Γιάννη Μανιάτη.