Live τώρα    
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Ο Ατρόμητος αναζητεί τους "ταραξίες"...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Ο Ατρόμητος αναζητεί τους "ταραξίες"...

Αίτημα στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να κάνουν χρήση των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν στο γήπεδο του Περιστερίου, κατέθεσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, ώστε να εντοπιστούν και να υποστούν τις συνέπειες οι "άτακτοι" οπαδοί της ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος κατέθεσε αίτημα στις αστυνομικές αρχές να γίνει χρήση των ηλεκτρονικών καμερών του γηπέδου Περιστερίου για να εντοπιστεί εκείνος ή εκείνοι που προχώρησαν στη ρίψη δύο κροτίδων εντός του αγωνιστικού χώρου κατά την χθεσινή αναμέτρηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ως αποτέλεσμα είχε τις ισάριθμες (προσωρινές) διακοπές, ώστε να επιληφθεί η ελληνική Δικαιοσύνη.

Η πρωτοβουλία μας αυτή αποτελεί προληπτικό μέτρο αφενός για την προστασία του γηπέδου Περιστερίου και αφετέρου για την αποφυγή τραυματισμού αθλητή από τη ρίψη τέτοιων αντικειμένων".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0